0
0
0
s2sdefault

Kedves (leendő) Partnerünk!

partnerek

Hagyományainknak megfelelően, keressük és nagyra értékeljük az egészségre és egyesúlyra vágyó embereket.

Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk segíteni mindazokat, akik természetes megoldásokat használnak az egészségük megőrzésére. Rendezvényeink, tájékoztató anyagaink, hírleveleink és a rendszeres akciók, árkedvezmények mellett egy újítással jelentkezünk: létrehoztuk a FILS partnerprogramot!

Partnereink kedvezménnyel vásárolhatnak a FILS webáruházban, ha ajánlanak bennünket. Az ajánlás pénzt ér, amit  adózási okok miatt körülményes lenne kifizetni, viszont árengedményként, egyfajta jóváírásként beszámítjuk. Az ajánlással megkeresett jutalék tehát a webáruházban levásárolható, így partnereink olcsón, vagy akár ingyen részesülhetnek a természetes alapanyagokból készült táplálékok és kozmetikumok áldásos hatásaiban.

Az ajánlás elektronikus és automatikus, nem jár munkával. Mindössze ezt kis képet, egy "logót" kell beilleszteni a levelező programodba, amit az minden levél végére - láblécként - hozzáilleszt. (A képecske beillesztéséhez szükséges pár sort a az Ügyfélfiókban találod meg, ami valójában Partnerfiók.)

FILS FILS - Viszonteladó

Ha sikerült a beillesztés, akkor a leveleid alján ez a kép mindig ott lesz, és akinek a címzettek közül megtetszik a képecske és rákattint, akkor a honlapunkra jut. Az ottani nézelődése, vásárlása már ajánlásnak minősül, amit a rendszer automatikusan "jóváír". A jóváírásokat az Ügyfélfiók Partner menüben találod meg.

A partnerség nem jár semmiféle kötelezettséggel, nincs befizetés vagy kötelező vásárlás. Kizárólag előnyei vannak, és ehhez a honlapunkon történő regisztráció az egyetlen feltétel. Új fiók létrehozásakor bárki választhatja ezt a lehetőséget, a 'Partner leszek' felirat melletti négyzet bepipálásával.

Légy Te is a partnerünk!