0
0
0
s2sdefault

Egy gyógyszerész felfedte a titkot!

10-ből 8 halálos betegséget a paraziták okozzák...!Csendes gyilkosok - A paraziták által kibocsátott méreganyagok immunzavart eredményeznek. Ez a jelenség később 75%-os eséllyel rákot, 43%-os valószínűséggel gombás fertőzést és 65%-ban pedig sztrókot és szívrohamot okozhat . 
A halálos paraziták az olyan élelmiszerboltokban vásárolt ételeken keresztül jutnak a testünkbe, mint a hal, a zöldségek, a hús és a gyümölcsök.
Paraziták szinte minden ember testében jelen vannak. A hivatalos statisztikák szerint, a magyar lakosság 84%-a fertőzött. Az élősködők leggyakoribb típusai közé tartozik az ascaris, a galandféreg és a métely.

feketedioA gyomorban, a májban, vagy az erekben élve, képesek akár a 20 cm-es hosszt is elérni. Ezek az élősködők naponta körülbelül 240 000 tojást raknak le, amelyek a gyomorfalon keresztül az erekbe jutnak, így az egész szervezetben elterjednek.Az esetek 43%-ában a paraziták felelősek a szájpenész kialakulásáértA candida albicans a bélflóra élősködőinek egyike, amely képes megélni az emberi szájban és a nyelőcsőben is. Az esetek 43%-ában, a parazitaférgek által termelt méreganyagok annyira elszaporodnak, hogy azok szájpenészt eredményeznek.