Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: A teakészítés legfontosabb szabályai

 A tea elkészítésénél három dologra kell figyelnünk: milyen forró a víz, milyen hosszú az áztatási idő, és milyen a tealevél és a víz aránya.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: A dió igazi kincs a konyhában

Jótékony hatású az egész szervezetünkre!

Gazdag élelmi rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban (vas, magnézium, kalcium, kálium, foszfor, cink,réz, mangán, szelén). A diófélék tartalmazzák a rák-, illetve a szívbetegségek kialakulásának megelőzését igen hatékonyan segítő antioxidánsokat és az E-vitamint is.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: Mivel tudod kitakarítani a bélsárt a szervezetedből?

A csicsóka gumói, a burgonyával ellentétben, nem keményítőt, hanem oligofruktózokat többek között inulint tartalmaznak. Az inulin élelmi rostanyag, amely képessé teszi a szervezetet arra, hogy öngyógyító képességének maximumát érje el.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: Csipkebogyó gyógyhatása

A csipkebogyó hatékony antioxidánsgyulladásgátló hatású gyümölcs. Rendkívül magas a C-vitamin tartalma (tízszer több a citroménál) együttesen van jelen egyéb antioxidáns hatású, egészségvédő molekulákkal és szerepe van az oxidatív stressz káros következményeinek kivédésében, ill. minden olyan folyamat gátlásban (öregedés, számos krónikus betegség), ahol a szabad gyökök bizonyítottan szerepet játszanak. 

­