Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

Arany Forrásgél bőrápolásra

tweet_button FILS - Arany Forrásgél bőrápolásra
arany_forrs_gl

Arany Forrásgél bőrápolásra 50 ml

 

Hozzászólások listája:
0 ember 1-ből hasznosnak találta
Szeretnék az aranyérrel küszködőkön segíteni! Jó két hete jött ki az aranyerem a terhességem 31. hetében. A doki az mondta, lehet enyhíteni a fájdalmakon valami szerrel. Én már akkor elkezdtem kenni a FILS arany forrásgéllel és eszem a Csicsókakocentrátumot feketeribizlivel és iszom a Mix forrásoldatot. Két-három nap után már nem éreztem, pedig még kint van, de most már csak egy pici része van kint. Mindenkinek szívből ajánlom, mert semmi panaszom nincs vele!
Még nincs értékelve
Minden tavasszal, az erősebb nap hatására a szeplőim megjelentek az arcomon. Amióta az aranygélt használom ( reggel este fürdés után) a szeplőim nem jönnek elő és szép a bőröm.
Még nincs értékelve
Nagyon-nagyon szeretem. Az aranygélről ódákat tudnék zengeni. Hölgyeknek kötelező!!! Nagyon kiadós, látványos változást hoz hamar. Nincs benne illatanyag, zsiradék, így a rendkívül érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Feszesít, hidratál, puhává, selymessé teszi a bőrt :-)
Még nincs értékelve
Az én kedvenc termékem!!! :-) Nagyon finom a bőrön, érezhetően feszesít. Nem okozhat allergiát, hiszen csak nagyon tiszta víz és arany ( 1nano
méretű) van benne. Se zsír, se illat, sem adalék! Jó szívvel ajánlom
kipróbálásra. Egy havi adag kb. 2000 ft...ennyit megérdemlünk!
1 ember 1-ből hasznosnak találta
Sportnapon vettem részt, ahol nem voltak megfelelő körülmények. Nagy volt a hőfok, kevés volt a friss oxigén a levegőbe stb. Ennek ellenére 1 órát aktívan tornáztam. 3 óra elteltével a térdem alatt erősen elkezdett fájni, másnapra egy nagy kék folt jelent meg. A térd alatti résznél pirosabb, gyulladtabb állagú lett a bőröm. Szerencsére hamar rádöbbentem, hogy ez valószínűleg trombózis, elkezdtem szedni a mix forrásoldatot és a fekete ribizlivel Jellyt naponta 4x 3 napig, és a kék foltomra kentem Arany gélt. A 4. naptól mivel éreztem a jelentősen a javulást, már csak 2x szedtem naponta. Örömmel jelentem, hogy 1 hét után jól érzem magam. 2 hét után pedig már csak halvány folt volt a lábamon. A 3. hétre teljesen jól éreztem magam és már újra tudtam sportolni, valamint a foltom teljesen felszívódott! EZÚTON KÖSZÖNÖM A KÉSZÍTMÉNYEK FELTALÁLÓINAK ÉS ELŐÁLLÍTÓINAK, valamint Andreának, hogy ezeknek a csodálatos készítményeknek köszönhetően nem lett komolyabb problémám.
A hozzászólások lehetősége bejelentkezett látogatóknak van fenntartva.
­