Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

Neked is sikerülni fog!

Kezdd el az alapoknál!

Közismert, hogy az egészségügyben korszerű vizsgálatokkal, műtéttel vagy a gyógyszeres kezeléssel harcolnak a betegségek ellen. Ezek a tüneti kezelések, a betegség okát nem mindig szüntetik meg.

Ezzel szemben, a természetgyógyászok a betegségek kiváltó okára, és annak megszüntetésére törekszenek.

Szűrővizsgálatokat követően olyan hatékony tápanyagokat javasolnak, melyek segítenek helyreállítani az egészséges egyensúlyt.

Legyél türelmes!

A megszokás nagy úr, és minket gyógyszerekhez szoktattak. A gyógyszerek gyorsan hatnak, leviszik a lázat, vagy csillapítják a fájdalmat. A tüneti kezelés lehet gyors, ám egy sejtszintű megújuláshoz, új sejtek létrejöttéhez idő kell. Hetek, sőt inkább hónapok.

Ha biztosítod szervezeted sejtjei számára a megfelelő tápanyagokat, ők majd elvégzik az építő munkát. A hibás, vagy beteg sejtek lecseréléséhez időre van szükség, mert az élettani folyamatoknak megvan a maguk tempója.

A haj vagy a csontok növekedése is csak hosszabb idő után látható, és ugyanígy zajlanak le bennünk a sejtszintű megújító folyamatok. Az eredmények néha csak 2-3 hónap elteltével mutatkoznak meg, legyünk türelmesek!

Válassz működő megoldást!

Nincs csodálkozni való azon, hogy a piacot elárasztó tengernyi öko- és biocsoda ellenére, egyre több a beteg ember. Sőt, a várható élettartam tekintetében is szaporodnak a kedvezőtlen előjelek. Például: soha ennyi kalciumot nem fogyasztottak még az emberek, a csontritkulás mégis népbetegség. Folytathatnád Te is a sort, de minek? Mindenki érti miről van szó.

A FILS nem egyszerűen természetes hatóanyagokra épülő megoldást kínál, hanem működő megoldást. Az lenne a jó, amit milliárdokért reklámoznak? Sokak szerint a gyakorlati tapasztalat többet ér a reklámszövegnél. Ha eluntad a meddő próbálkozásokat, fogyaszd a FILS készítményeit!

Akiknek sokat köszönhetünk!

Székely László

Székely László

Természetgyógyász

Székely László a FILS készítményekkel a pajzsmi­rigy problémák és a gyermekvállalási gondok megszüntetésében segít.

Szabo_Feri FILS | Sikertörténetek

Szabó Ferenc

Természetgyógyász

Szabó Ferenc komputeres állapot felméréssel segít a legjobb megoldást kiválasztani.

­