Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

D3 Forráscsepp

tweet_button FILS - D3 Forráscsepp
d3

D3 Forráscsepp 

Hozzászólások listája:
Még nincs értékelve
A Fils D3 vitaminja egyszerűen használható ( testsúly 10 kg- onként 1 csepp, lábadozó betegnek, daganatosnak ennek a duplája ). Ez a dózis biztosítja a szükséges mennyiséget és a gyors hiánypótlást is. A 10.000 napi egység amit egyre több szakember javasol, elegendő. Kiváló immunerősítő. Elősegíti a kalcium beépülését a szervezetbe. Nem tabletta. Szabályozza a hormontermelést, az energiaszintet. Csökkenti az időskori hanyatlást. Saját fogyasztási tapasztalatom alapján mondhatom, hogy a termék ár/érték aránya rendkívül jó. Mindenkinek ajánlom. Különösen fontos, hogy a Covid járvány idején rendszeresen fogyasszuk a C- vitaminnal együtt.
Még nincs értékelve
Kisfiam most 10 éves, s az elmúlt 4 tünetmentes év után újra belázasodott. 6-8 nap után már gyanús volt ez a fajta lázas állapot, ezért Lászlóval megbeszélve, ismét elkezdtük a kúrát. Megszűnt a láz, javult az étvágya és a kedélyállapota. Ismét jókedvű és eleven! :) Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Székely Lászlónak és Pavelka Andreának a sok segítségért és a FILS termékekért!
Még nincs értékelve
6 éves kisfiammal a 10 hónapig tartó majdnem folyamatos lázas állapota miatt több orvost és kórházat végigjártunk. Ezerféle kivizsgáláson mentünk keresztül, minden eredmény negatív volt, senki sem tudta megmondani, mi okozhatja a gyulladást a szervezetében. A sorozatos csalódások után ismertem meg Székely László természetgyógyászt, akinek a tanácsára fiam elkezdte fogyasztani az ezüst-, és a mix forrásoldatot, Aronimelt, Hipponelt és D3 forráscseppet. Néhány nap után már jól volt, s mire a kúra végére értünk, megszűnt a láz!
A hozzászólások lehetősége bejelentkezett látogatóknak van fenntartva.
­