Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

Ezüst-Cink Forrásoldat® bőrápolásra

tweet_button FILS - Ezüst-Cink Forrásoldat® bőrápolásra
ezst_cink

Ezüst-Cink Forrásoldat® bőrápolásra 50ml

Hozzászólások listája:
Még nincs értékelve
Fils, nem csak az emberek egészségéért hanem az állatokért is❤
Szeretném megosztani Veletek néhány tapasztalatomat, amikor a négylábú kedvenceimnek segített a Fils??
1. Pipettás (szem, fül)
- Egyszer a kutyusunk, Foltos szemére valamilyen hályog "nőtt". Az állatorvosnak fogalma sem volt róla, hogy mi ez, félő volt, hogy megvakul Foltos. Bár természetesen kapott az orvostól szurit, gyógyszert, de a szemkenőcs iszonyat drága volt, így a pipettásat használtuk. Gyönyörűen meggyógyult, a látása is tökéletes! Azóta is néha kap cseppet, nehogy újra eljöjjön ez a probléma ?

- A cicáim fül gyulladását is a pipettással kezeltük, természetesen itt is eredménnyel.❤

2. Ezüst forrásoldat.
- Szintén Foltossal kezdeném. Egy Karácsony estéjén történt, hogy Foltikánk teljesen ki volt.. felpuffadt. Orvos ilyenkor nem elérhető, szóval az Ezüst forrásoldathoz fordultunk. Az ezüst jótékony hatásainak és a pocak masszázsnak köszönhetően viszonylag rövid idő alatt jobban lett??

- Nala cicámat 2017 nyár végén találtuk. Nagyon beteg volt, az orvos emlékszem azt mondta, hogy megtesz minden tőle telhetőt, de ne reménykédjek.. Az orvos által adott gyógyszereket kibővítettem az Ezüst forrásoldattal, napi 2x kapott a kajcsijára, illetve szemére, fülére pedig a pipettásat használtam. Következő látogatásunk során, az állatorvos teljesen levolt döbbenve, hogy életben van Nala❤

Ezeken kívül a gél, és a spré is szerepet játszott az állatkáim egészségében. Bármilyen seb esetén a kettő közül valamelyiket használtuk, és gyorsan, szépen gyógyultak a sebek??

Hálás vagyok, hogy ismerhetem ezeket a termékeket❤

Nala cicámról csatolok képet, hogy lássátok, mennyire beteg volt és hogy most az elmúlt 3 év alatt mennyit fejlődött ❤ Ő az én élő példám arra, hogy a Fils állatok életét is megmetheti ??

Köszönöm Éva Galambos -nak, László Székely -nak hogy általuk megismerhettem a céget, és Andrea Pavelka -nak hogy mert nagyot álmodni ❤❤
Még nincs értékelve
Úgy gondolom, hasznos lenne egy terméket - talána FILS ezüst oldat lenne a legjobb - kiemelten reklámozni azok számára, akik akut megfázásra,influenzára keresnek valamit és megveszik a sok hatástalan tünetenyhítő szert. Ők lényegesen többen vannak, mint a tudatos, egészségük karbantartására törekvők. A saját példámra hivatkoznék: A 10 éves fiam belázasodott, a háziorvosunk pedig megállapította, hogy csúnya a torka, azonnal antibiotikum kell. Volt otthon ezüst oldat spray, de csak egy szokásos tünetcsökkentő dolognak tartottam. Este félóránként fújtam a gyerek torkába és másnap láztalan volt és a torkát és szépnek találta az orvos már aznap délután. Sok\"csodaszert\" próbáltunk már, de ilyetmég nem tapasztaltam. Érdekes belegondolni, milyen tömegben vesznek az emberek megfázásra ACC-t, Strepsils - t és hasonlókat. Ezek helyettkellene az ezüstöt használniuk.
Még nincs értékelve
Az én ovimban elég sok kisgyerek ismeri az ezüst forrásoldat sprayt. Nagyon praktikus, maga a kicsi is tudja használni. Nincs semmi íze, így nem
tiltakozik ellene. Mivel minimális adag jön ki egy-egy fújással, napjában
többször is lehet alkalmazni. Megfázás, fertőzés esetén akár 1-2 óránként is. Mindig csak azokat a bacikat pusztítja el, amivel a szájüregben találkozik. Nagyon szívesen ajánlom kisgyermekes szülőknek, de felnőtteknek is
egyaránt.
1 ember 1-ből hasznosnak találta
Néhány napja történt velem, hogy felelőtlenül néhány órán át felsőruházat nélkül dolgoztam az erős napsütésben. Ennek eredményeképpen alaposan leégett a hátam. El tudják képzelni mit éreztem ezek után az esti órákban, ezért a feleségem többször befujta az ezüst forrásspray-vel. Ez rövid idő után csökkentette a fájdalmat annyira, hogy a hátamon tudtam aludni. Másnap már egészen enyhe volt a fájdalmam ekkor is még 2-3-szor használtuk az ezüst forrásspray-t, így harmadnapra teljesen megszünt a panaszom. Az én esetem is igazolja, hogy milyen jótékony hatással van égési sebekre. Ezek után bátran tudom ajánlani másoknak is, ebben az időnként forró nyári időszakban napozás utáni használatra.
Még nincs értékelve
Egy kedves szomszéd hölgy tenyérnyi bőrátültetést kapott az egyik lábán. A műtéti seb nagyon fájt, csúnya és gyulladt volt. Ajánlottuk neki az ezüst termékcsaládot. Naponta 3-4 alkalommal fogyasztja az ezüst forrásoldatot, ezzel belülről tisztítja a szervezetet a gyulladásoktól. Kívülről pedig az új ezüst tartalmú forrásspray-t használja szintén napi 3-4 alkalommal. A spray hűsíti a bőrt, és gyönyörűen gyógyül a műtéti seb. Nehéz elmondani, leírni, hogy mennyire hálás ez a kedves szomszéd a segítségért és a termékekért.
A hozzászólások lehetősége bejelentkezett látogatóknak van fenntartva.
­