Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

Ezüst Forrásgél bőrápolásra

tweet_button FILS - Ezüst Forrásgél bőrápolásra
ezst_forrgl

Ezüst Forrásgél bőrápolásra 50 ml

Hozzászólások listája:
Még nincs értékelve
Heni lányom elvan ájulva, hogy az ezüstgél pillanatok alatt a rettenetesen csúnya bibit a térden milyen csodállatosan meggyógyítja. Ugyanis hatalmasat taknyolt az aszfalton.
Úgyhogy kötelező elem lett az ezüstgél.
Még nincs értékelve
Trombózisa van az édesapámnak. Nagyon fájt a lába. Naponta többször kentem Ezüstgéllel és nagymértékben csökkentette a fájdalmát.
1 ember 1-ből hasznosnak találta
Cukorbetegségtől vizesedett a lábam és széthasadt a bőr a sarkamon és begyulladt. Az egész lábam kenegettem az Ezüst géllel. Nagyon szépen gyógyul, a gyulladás is megszűnt és szépen csökken a hasadás mérete. Ajánlom mindenkinek.
1 ember 1-ből hasznosnak találta
Tegnap este bekentem a nyakam az ezüst géllel reggelre lement a gyulladás és a duzzanat. A párom este begyulladt szemmel jött haza. Gondolt egyet ezüst forrásoldatot cseppentett a szemébe reggelre szép lett a szeme.
Még nincs értékelve
A szájmaszk használata közben az arcom teljesen kipattogott. Sokszor szégyeltem. Pudereztem, próbáltam eltakarni habár eredménytelenül. Hála egy ismerősöm ajánlotta az Ezüstgélt ami teljesen helyrehozta.Ajánlom mindenkinek.
Még nincs értékelve
Kedves Andrea!
Köszönöm,hogy rátalálhattam az Ezüst forrásgélre! Mindnekinek kötelező a táskába! Nem reped ki a szám széle, sebek hamar begyógyulnak,nem csíp! Pattanásos bőrt is hamar helyre hozza, illetve a konyhába rendszeresen megégetem magam azonnal csillapítja a fajdalmat nem kell több percig hideg víz alá tennem! Csúcs szuper termék!
1 ember 1-ből hasznosnak találta
Császárral szült 3 hónapja a lányom. Gondoltam megírom egy termék tapasztalatunkat. Ebben a covid időszakban 2 nap után hazaengedték a kórházból. Amin nagyon meglepődtünk. Szerencsére 14 éve használjuk a Fils készítményeket és azonnal elkezdtük az Ezüst géllel naponta többszőr kenni a varratnál. Mikor mentünk vissza kontrollra a doktor úr nagyon meglepődött, a vártnál szebb volt a császármetszés helye. Ajánlom minden kismamának nekem bevált.
1 ember 2-ből hasznosnak találta
A legpraktikusabb termék. Minden háztartásban szükség van rá. Saját tapasztalatok alapján mondom róla, hogy csodákra képes!
1 ember 1-ből hasznosnak találta
Kemoterápiás kezelésen estem át, volt egy rosszindulatú daganat a mellemben.
A kemoterápiás kezelés mellékhatásaként nagyon csúnya körömgombám jelentkezett. Ezt az Ezüst géllel kentem a pedikűrösöm ajánlatára. Nagyon jól bevált és azóta is folyamatosan használom. Ajánlom mindenkinek köröm betegségre.
1 ember 1-ből hasznosnak találta
Kisfiam a nyári foci tárborban nagyon megégett. Este nagyon fájt a bőre szegénynek nem tudott aludni. A barátnőm ajánlására naponta többször bekentük a bőrét és szépen begyúgyult. Még hámlani sem, hámlott le.
1 ember 1-ből hasznosnak találta
A sarlkam teljesen kirepedezett, olyan szinten, hogy alig bírtam ráállni. Voltam pedikűrösnél, de ő sem tudott segíteni rajtam. Ekkor ajánlotta ismerősöm az ezüst gélt. Nagyon köszönöm a segítséget. Naponta 4-5 ször kentem és a mély repedések teljesen begyógyultak.
1 ember 1-ből hasznosnak találta
- egyes típusú szemölcsök leszárításában nagyon eredményesen alkalmazható, rövid idő alatt nyomtalanul eltüntethetők ezek a kinövések
- igen makacs körömágy gyulladást kezeltünk vele és gyönyörűen begyógyult, ma már szépen nő és egészséges a köröm
- nem csak kerti munkák, hanem pld. konyhai balesetek következtében szerzett sérülésekre/sebekre kenve azok egy-két nap alatt csaknem nyomtalanul begyógyulnak
2 ember 2-ből hasznosnak találta
A hörcsögömnek tiszta seb lett a szája. Ismerősöm ajánlására elkezdtem kenni az Ezüstgéllel. Rájöttem, hogy az ujjamról letudja nyalni a gélt. Mikor ezt elkezdtük. Pár nap alatt begyógyult és elmúlt neki.
2 ember 2-ből hasznosnak találta
Szia szeretném neked el újságolni hogy ma a kórházból kaptam levelet ami eddig eredményen P3- volt most azt írták P2 ez a vizsgálat a termékeid szedése után kb egy héttel volt szóval így nagyon nagyon boldog vagyok
3 ember 3-ből hasznosnak találta
Ezt a tapasztalatomat meg kell osztanom mindenkivel, mert engem is nagyon ledöbbentett, és közben megerősített, hogy milyen jó, hogy a fürdőszoba polcomon van FILS Ezüst Forrásgél. A nagy karácsonyi főzésben és kapkodásban a bal kezemen az ujjamat vágtam el, a jobb kezemen az ujjamat pedig megégettem. A vérzésre gyorsan papír zsebkendőt tettem, az égésre meg nem figyeltem tovább. Csak délután tájékán figyeltem fel, hogy mind a két ujjam sajog, és teljesen bepirosodott a seb körül. Később, amikor már túl voltam a pörgésen, és volt időm gondolkozni azon, hogy mit tegyek rá.  A Forrásgél jutott eszembe (és milyen szerencse), így bekentem egy párszor az este folyamán. Mikor lefeküdtem a lüktető fájás, és a pirosság is eltűnt. Másnapra csak a szépen begyógyult seb volt látható.
4 ember 4-ből hasznosnak találta
1 hónapja találkoztam az ezüst és arany forrás géllel. Férjem állának vonalán végig borsónyi gyulladt pattanások jelentek meg. Kb. 5-6 darab. ’ 1 alkalommal ultrahanggal vittem be hatóanyagként az ezüst gélt. Fantasztikus volt a hatása! Egyébként Ő utálja, ha piszkálom, nyomkodom az arcát, de a kezelés után Ő kérte, hogy csináljak már neki még több ezüst kezelést!
Másik alaklommal, borzasztóan érzékeny bőrű vendégem arcán is csodát tett. Annyira érzékeny a bőre, hogy darabokban jön le a bőr az arcáról és tűzvörös! A kezelés végére teljesen!!! eltűnt a pirosság! Azóta mindenkinek csak ajánlani tudom.
3 ember 3-ből hasznosnak találta
Kutyaharapásra kaptam , az ezüst forrásgélt, gyönyörűen elkezdett gyógyulni, pedig akkor már két hónapja kezelték eredménytelenül. Megijedtem mert a lábamon már csomók is kezdek megjelenni. A forrásgél használata után szépen le ment a gyulladás és megszűntek a csomók a lábamon. Jó szívvel merem mindenkinek ajánlani.
3 ember 3-ből hasznosnak találta
Egy hónappal ezelőtt hallottam az ezüst forrásgélről. Én már nem nagyon hiszek az ilyen típusú csodaszerekben hiszen mindegyikre azt mondják,hogy ez mindenre jó. Ez a legjobb csak nálam vegye meg. De a tájékoztatóban azt olvastam , hogy nagyon hatásos herpesz fertőzés esetén.A kisebbik lányomnak 2 évvel ezelőtt egy nagyon súlyos herpesz fertőzése volt. Így kéthetes kórházi kezelésre szorult .Az ajkán a nyelvén szinte mindenhol megtalálható volt a herpesz csak infúzióval tudták megoldani , hogy ne száradjon ki. Nagyon nehezen gyógyult meg akkor rengeteg antibiotikum hatására sikerült eredményt elérni. Azóta is bármikor előfordul valamilyen baktérium vagy vírus hatására nála nem csak egy kis herpesz jelentkezik. Hanem szinte az egész ajkát megfertőzi. Eddig egy Corsodyl nevű ecsetelőt használtunk ami nem volt rossz de hosszú ideig tartott mire a hatása érződött. Az ezüst forrásgélnél nagyon pozitív tapasztalat volt ,hogy két nap használat után teljesen elmúlt a kislányom herpesze. Én csak ezen tapasztalat után merem tiszta szívből javasolni mindenkinek próbálja ki!!! 

3 ember 3-ből hasznosnak találta
Férjemnek már több éve gombás a lábkörme. Többször próbálkozott már gyógyszeres kezeléssel, de hiába nem volt hatása egyiknek sem. Az ezüstről sok jót olvastam, többek között, hogy gombaölő hatása is van. Gondoltam nincs vesztenivalónk, kipróbálom a férjem lábkörmén az ezüstgélt.
Február végén kezdtük el, reggel és este kente a gombás és egészséges körmeit is. Május végére a kislábujján a sárgás kemény gombás köröm, szép egészséges lett.
Amikor elkezdte, nem nagyon hitt benne, de amióta látja, hogy szemmel látható eredménye van soha nem mulasztja el a kenést. Hasznos dolog főleg most nyáron befújni a cipőnket ezüst forrásoldattal a gombamentesítés érdekében.Több családtagunk is küszködik ezzel a problémával és mára már ők is használják a terméket. Nagyon sok ember jár hasonló "cipőben", ezért mindenkinek szívből ajánljuk. Köszönjük
2 ember 2-ből hasznosnak találta
Legyen az vasaló által okozott égési sérülés vagy bármilyen seb a fájdalom és a gyógyulás ideje szemmel láthatóan lerövidül.Édesapám hasi sebének a meggyógyulásánál is segítségünkre volt.
Remélem mielőbb sok-sok ember fájdalmán segít.
2 ember 2-ből hasznosnak találta
Főleg ezüst forrásoldattal és ezüst géllel kapcsolatban vannak ismerőseimnek és nekem tapasztalataink.
A forrásoldat például kitűnően jó volt fogíny-gyulladás esetén. Napi 3-4 öblögetés után 2 napon belül elmúlt a gyulladás.
A gélt főleg szemölcsökre, könyökön, lábon kiszáradt, kirepedt bőrre használtuk.
A szemölcsöt nagyon hamar leszárítja (1-2 nap), ha naponta többször bekenjük a megfelelően megtisztított bőrfelületet (3 alkalom). A bőrkirepedezést, lábgombát is gyorsan gyógyítja, kifejezetten kellemes, hűsítő hatása van a gélnek, utána nincs viszketés. A pattanást akár 3 alkalom után eltűnteti, a vágott sebet érezhetően gyorsan összehúzza.
2 ember 2-ből hasznosnak találta
A felnőtt öttusa válogatottal 2 hetet töltöttem téli edzőtáborban a Kanári- szigeteken januában. Többek között a edzőtábor résztvevője volt Balogh Gábor világbajnok és Vörös Zsuzsa olimpiai bajnok is. Az edzőtábor elején sok embernek előjött egy kiütés amit nem tudtak kezelni. Balogh Gabi elmondta, hogy neki mindig szokott ilyen lenni amikor meleg égövi helyre utazik általában hajlatokban jön elő ez a kellemetlen viszkető kiütés. Térd, könyök hajlatban, hónaljban és egy két embernek a nyakán. A Gábor kivétel volt mert neki a száj környéke volt tele kiütéssel. Elmondta, hogy neki sok időbe szokott telleni mire elmúlik és még nem talált igazán hatékony szert rá. Gondoltam be kenem magamnak az ezüst forrásgéllel, 2 nap múlva gyönyörűen elmúlt a kiütés a többiek is sorba jöttek „kezelésre” és mindenki 2 nap múlva tünet ments lett. Most Barcelonában vannak edzőtáborban de már előtte szóltak, hogy akarnak tőlem venni, mert ilyen szerrel még nem találkoztak.
3 ember 3-ből hasznosnak találta
Ajánlottam a fodrászomnak a forrásoldatot és az ezüstgélt. Akkor úgy tűnt hogy nem érdekli,de két hét után felhívott , hogy szüksége lenne a két termékre. Mert kifakadt a lába és az orvos se tudta mitől van. Pár nappal a forrásgél használata után megszűntek a panaszok és a lába teljesen helyre jött. Azóta is rendszeres vásárlom.
2 ember 2-ből hasznosnak találta
Andikám!A kolléganők,akik használják az ezüst gélt,imába foglalják a neved!A többi terméket még nem is ismerik!
3 ember 3-ből hasznosnak találta
A kis unokámnak eltört a lába és 6 hétig gipszbe volt. A nagy melegbe a gipsz alatt a lába tiszta seb lett. Ezüst gélel naponta többször bekentem neki és 1-2 nap alatt begyógyult. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
A hozzászólások lehetősége bejelentkezett látogatóknak van fenntartva.
­