Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

Feketedió

tweet_button FILS - Feketedió
feketedio_2000645807

 

Feketedió hidegen készített szörp

 

Hozzászólások listája:
Még nincs értékelve
Talpamon lévő szemölcs miatt kezdtem el szedni a fekete
diót. Amit kitartóan szedtem egy éven keresztül. Ekkor tapasztaltam azt hogy a lábamon ltalpamon lévő szemölcsök megszűntek és azt is észrevettem hogy az ujjamon lévő tyúkszem teljesen eltűnt.
Végül is ez egy járulékos dolog volt, hogy a kezemen is megszűnt tyúkszem. Boldog vagyok amiért teljesen helyrejöttem.
Tehát azt tapasztaltam hogy érdemes kitartani és az elvárt eredmény ig szedni a szereket.
Ezüst forrás Gale
Kismama voltam és a fogínye nem volt egy gyulladás amit a fogorvos nem tudott helyrehozni.
Az ismerősöm ajánlotta az ezüst oldatot és a forrás gélt hogy öblögessek az ezüsttel a géllel meg könnyem az énemet naponta többször.
Betartottam a javaslatát és másnapra megszünt a gyulladás és már nem fajta a hely e az inemen.
Még nincs értékelve
A feketedió hatását szeretném megosztani veled. A szörpöt elkezdtem szedni és a 7. napon azt vettem észre, hogy az ujjaimban az ízületek nem fájnak annyira reggelente. Nálam ez a további kisizületre igen hatékony hatással bírt, mert a fájdalom szépen csökkent. A crohn betegségemre (12 éve vagyok) is hatott a fájdalom a beleimben is csillapodott. Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt a terméket megismerhettem és kipróbálhattam anélkül, hogy bárki is rám erőltette volna. Köszönöm Neked, hogy ezzel a termékkel fájdalom mentessé tetted a napjaim!!! Égiek segítsenek a további utadon, hogy minél többen megismerjék és minél több emberhez eljusson. Szeretettel ölellek Ibolya
3 ember 3-ből hasznosnak találta
Most a harmadik kúrát végezzük és jelentős tisztulást érzékelünk a bélrendszerünkben.
3 ember 3-ből hasznosnak találta
A sarkamon nagyon ronda kinővések lettek. Lézeres kezelést javasoltak megoldásként. Én a kiváltó okot szerettem volna megtalálni. Orvostól orvosig mentem, de az okot nem találták. A barátnőm ajánlotta ,hogy neki a sarok repedéseket megszüntette a Feketedió kivonat. Én is rendeltem most szedem a 3. üveggel. Sokkal jobban érzem magam, a sarkamról a kinövések szépen visszahúzódtak. Már csak egy-kettő van. Örülök,hogy találtam egy hatékony megoldást.
3 ember 5-ből hasznosnak találta
Nagyon megvagyok elégedve a Feketedió kivonattal évek óta csúnya volt a sarkam. Kivolt repedezve alig bírtam járni a fájdalomtól. Barátnőm javasolta a feketediót, hogy csináljak egy parazita tisztítást. 4 flakonnal szedtem be és a repedések eltüntek a sarkamról. Ajánlom másoknak is!
6 ember 5-ből hasznosnak találta
2.5 hét után kezdtem észrevenni a jótékony hatását. Amikor a második flakonnal szedtem azt éreztem,hogy a szervezetem kéri mert jól éreztem magam.Úgy gondolom itt elkezdődött a gyógyulási folyamatom. Éreztem, hogy sokkal fittebb és energetikusabb vagyok. Nem fájt a fejem, nem fájnak az izületiem sem.
A hozzászólások lehetősége bejelentkezett látogatóknak van fenntartva.
­