Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

Feketedió

tweet_button FILS - Feketedió
feketedio_2000645807

 

Feketedió hidegen készített szörp

 

Hozzászólások listája:
2 ember 2-ből hasznosnak találta
Most a harmadik kúrát végezzük és jelentős tisztulást érzékelünk a bélrendszerünkben.
2 ember 2-ből hasznosnak találta
A sarkamon nagyon ronda kinővések lettek. Lézeres kezelést javasoltak megoldásként. Én a kiváltó okot szerettem volna megtalálni. Orvostól orvosig mentem, de az okot nem találták. A barátnőm ajánlotta ,hogy neki a sarok repedéseket megszüntette a Feketedió kivonat. Én is rendeltem most szedem a 3. üveggel. Sokkal jobban érzem magam, a sarkamról a kinövések szépen visszahúzódtak. Már csak egy-kettő van. Örülök,hogy találtam egy hatékony megoldást.
3 ember 5-ből hasznosnak találta
Nagyon megvagyok elégedve a Feketedió kivonattal évek óta csúnya volt a sarkam. Kivolt repedezve alig bírtam járni a fájdalomtól. Barátnőm javasolta a feketediót, hogy csináljak egy parazita tisztítást. 4 flakonnal szedtem be és a repedések eltüntek a sarkamról. Ajánlom másoknak is!
6 ember 5-ből hasznosnak találta
2.5 hét után kezdtem észrevenni a jótékony hatását. Amikor a második flakonnal szedtem azt éreztem,hogy a szervezetem kéri mert jól éreztem magam.Úgy gondolom itt elkezdődött a gyógyulási folyamatom. Éreztem, hogy sokkal fittebb és energetikusabb vagyok. Nem fájt a fejem, nem fájnak az izületiem sem.
A hozzászólások lehetősége bejelentkezett látogatóknak van fenntartva.
­