Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

MIX Forrásoldat®

tweet_button FILS - MIX Forrásoldat®
mix

MIX Forrásoldat® 

Hozzászólások listája:
Még nincs értékelve
Az édesanyám a MIX forrásoldatot szedi egy hónapja. Az orvos 2 hetente szokott jönni ellenőrizni az állapotát. A készítményitől sokkal jobban van. Tegnap hívott az orvos mikor jöjjön. Mondtam köszönöm jól van nem kell kijönni. Azért meglátogatta és ő is visszaigazolta az állapot javulását.
Még nincs értékelve
Évek óta folyamatosan csökken a szempillám hossza és a szemöldököm sűrűsége. Már szégyeltem nagyon. Nem vagyok híve a tetoválásoknak. Kerestem egy alternatív megoldás a problémám megoldására. Akkor találtam rá a Google keresőben a MIX oldatra. Most rendeltem meg a harmadik havi adagomat és elmondom nektek azért, mert fantasztikus ez a termék. A szempillám hossza megnövekedett és sűrűbb lett. A szemöldököm íve láthatóvá vált. A pihés szálak egyre hosszabbak és sűrűbbek. Ajánlom mindenkinek!!!!
Még nincs értékelve
Nagyon jók a termékek, örömmel fogyasztom őket, sokat segítenek az egészség megtartásában!
Még nincs értékelve
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget hogy egészségesebben élhessünk és hogy megismerhetem a csodálatos termékeket :)  Köszönöm :) üdv.Margó 
0 ember 1-ből hasznosnak találta
Ismerősömnek pajzsmirigy problémája volt,szerencsére megismerkedett a Fils termékekkel.Elkezdte fogyasztani a termékeket Ezüst forrásoldatot,Mix forrásoldatot és a göb felszívódott. Köszönöm Fils
Még nincs értékelve
Évek óta próbáltam a hajhullásomra megtalálni a legjobb terméket. Mind hiába. A Mix Forrásoldatot 2 hónapja szedem napi 2x1 teáskanállal. Tegnap voltam fodrásznál és megkérdezte szedek-e valamit,mert szép egyenletesen elkezdett nőni a hajam. Annyira jól esett, hogy már ő is észrevette. Eléggé elvoltam keseredve. De most megjött az önbizalmam és szedem tovább a Mix oldatot.
Még nincs értékelve
Kisfiam most 10 éves, s az elmúlt 4 tünetmentes év után újra belázasodott. 6-8 nap után már gyanús volt ez a fajta lázas állapot, ezért Lászlóval megbeszélve, ismét elkezdtük a kúrát. Megszűnt a láz, javult az étvágya és a kedélyállapota. Ismét jókedvű és eleven! :) Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Székely Lászlónak és Pavelka Andreának a sok segítségért és a FILS termékekért!
1 ember 1-ből hasznosnak találta
6 éves kisfiammal a 10 hónapig tartó majdnem folyamatos lázas állapota miatt több orvost és kórházat végigjártunk. Ezerféle kivizsgáláson mentünk keresztül, minden eredmény negatív volt, senki sem tudta megmondani, mi okozhatja a gyulladást a szervezetében. A sorozatos csalódások után ismertem meg Székely László természetgyógyászt, akinek a tanácsára fiam elkezdte fogyasztani az ezüst-, és a mix forrásoldatot, Aronimelt, Hipponelt és D3 forráscseppet. Néhány nap után már jól volt, s mire a kúra végére értünk, megszűnt a láz!
Még nincs értékelve
Én 5 éve szedem, de még nem adagoltam túl. Mindenkinek ajánlom! Szelén, cink, réz
Még nincs értékelve
4 hónappal ezelőtt fordultam szívritmus problémámmal Székely László
természetgyógyászhoz. Miután a mérések is megerősítették, tanácsára kezdtem el kúra szerűen alkalmazni a Mix forrásoldatot. Több, mint 2 hónap után már majdnem feladtam a reményt, de azért továbbra is kitartóan fogyasztottam. 3 hónap múlva hirtelen javulni kezdett az állapotom, mostanra pedig teljesen megszűntek a szívritmus zavaraim. Megtapasztaltam, hogy ami hosszú idő alatt romlik el, az nem fog egyik napról a másikra megjavulni. Köszönöm ezt a nagyszerű terméket, a hozzáértő segítségnyújtást, és mindenkinek kitartást kívánok a kúrák során! :) Pázmándi Krisztina
A hozzászólások lehetősége bejelentkezett látogatóknak van fenntartva.
­