Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

RCL Forrásoldat®

tweet_button FILS - RCL Forrásoldat®
rcl

RCL Forrásoldat® 

Hozzászólások listája:
Még nincs értékelve
Szeretném mindenkinek figyemébe ajánlani, aki komoly székrekedéssel küzd, hogy a FILS RCL forrásoldat és a Csicsókakoncentrátum ananásszal együttes szedése pillanatok alatt segítséget nyújtott eddig minden családtagomnak. Próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni! Én nagyon hálás vagyok ezért, hogy megismerhettem és rendbe hozta ezt a régóta gyötrő problémámat!
Még nincs értékelve
13 éve focizom és minden nap edzőterembe járok. 2013. márciusában kezdtem el szedni a FILS RCL forrásoldatot, a sportolós port és a vulkáni kőzetes pántokat. Azt vettem észre, hogy sokkal tovább és könnyebben bírom az edzéseket, nehezebben lesz izomláza, vagy ha van is, pillanatok alatt elmúlik. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki sportol!!!
Még nincs értékelve
Szeretném megköszönni Önnek és természetesen a FILS készítményeknek, hogy a versenyen az egyik legjobb lettem. Az edzések alatt folyamatosan szedtem az RCL forrásoldatot, a sportolós port és a Vulkáni kőzetes derékpántot és zoknik is használtam és olyanok lettek az eredményeim, amilyenek eddig soha.

MINDENKINEK TISZTA SZÍVEMBŐL AJÁNLOM, AKI NEM AKAR ILLEGÁLIS DOPPINGSZEREKET HASZNÁLNI, DE SZERETNÉ A TELJESÍTMÉNYÉT FOKOZNI!!!
Még nincs értékelve
Én RCL forrásoldatot szedtem Kalcium-ionnal és a 4. naptól nem puffadtam, a savlekötőt teljesen elhagytam és a székletem teljesen rendszeres lett!

Valószínűleg akkor az RCL a csodatevő!?

Üdv: Klári
1 ember 1-ből hasznosnak találta
Nyáron a munkám során ( olyan helyen dolgoztam egy ideig) nagyon sok vegyszerrel kellett dolgoznom. A körmeim nagyon tönkre mentek. Lágy lett mindegyik és körmeim vége úgy nézett ki mintha rohadt volna le a körmöm. Nagyon elkeseredtem. A körmösöm javaslatára elkezdtem szedni az RCL-t. Tegnap voltam nála és nagyon sokat javult a körmöm 2 hónap alatt. Most mondta meg nagyon el volt keseredve mikor meglátta milyen csúnya. Hálás vagyok, hogy ajánlotta. Végig fogom csinálni a 7 hónapos kúrát.
1 ember 1-ből hasznosnak találta
2019-ben olyan nagyméretű volt a miómám, hogy a környező szerveket, a beleket a húgyhólyagomat és az ereket is nyomta. Rendszertelen menstruációm és özönvíz szerű vérzéseim voltak. 2019 tavasszal elkezdtem szedni az RCL Forrásoldatot és végig csináltam vele a 7 hónapos kúrát. Most voltam orvosnál és ultrahangon megnézett a Dr. Úr. Nagy örömömre szinte nem is hitt a szemének. A méhem normál méretű lett és a mióma teljesen eltünt. Ajánlom minden nőnek aki hisz a természetes gyógymódban és szeretné a műtétet elkerülni.
1 ember 1-ből hasznosnak találta
Egy sportversenyen feltörte a cipő a lábamat és a nagy lábam ujján a köröm leesett. Bármit próbáltam egy bizonyos idő múlva mindig újra leesett. A google keresőben találtam meg Önöket és hálás vagyok a készítményükért. Végig csináltam a kúrát és a körmöm újra ép. Az RCL-t a leírtak szerint szedet és egy spray- vel fújtam a beteg körmömet naponta. Ajánlom mindenkinek nekem bevált.
2 ember 2-ből hasznosnak találta
Szia szeretném neked el újságolni hogy ma a kórházból kaptam levelet ami eddig eredményen P3- volt most azt írták P2 ez a vizsgálat a termékeid szedése után kb egy héttel volt szóval így nagyon nagyon boldog vagyok
2 ember 2-ből hasznosnak találta
3 hete szedtem az RCL forrásoldatot, a Kalcium-iont és a Csicsóka koncentrátumot Gránátalmával. Ekkor mennem kellett biopsziára, ami végül elmaradt, mert a pajzsmirigyemben a daganat a 3 hét alatt 10mm-ről összehúzódott 6mm-re!!!

Köszönöm: Horváth Sándorné, Debrecen
A hozzászólások lehetősége bejelentkezett látogatóknak van fenntartva.
­