Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

Ambrosia

tweet_button FILS - Ambrosia
ambrosia

Ambrosia hidegen készített szörp

 

Hozzászólások listája:
Még nincs értékelve
Kedves Andrea!
Hálás vagyok a segítségedért nagyon! Mióta az Ambrósiát szedem, teljesen elmúltak az allergiás tüneteim nem fulladok főzés közben a fűszerektől,a fogmosásnál a fogkrémtől, amikre korábba allergiás voltam minden elmúlt!
Köszönettel,Gyöngyi
Még nincs értékelve
Kedves Mindenki!

Augusztus elején kezdtem el szedni az Ambrosia nevű készítményt. (youtube-on bemutatót találtok róla) Előtte csináltam egy jó kis béltisztító kúrát. Teljesen tünetmentes voltam a parlagfű virágzásakor. Az unokahúgom nem csinált előtte tisztítást, de nála is működött, igaz ha egy adagot kihagyott, akkor kínlódott egy kissé.

Szóval ennyit a parlagfűről. Egy kincs és használjátok bátran!

Köszönöm a segítséget, hogy nem kellett szenvednem.

Krisztina Berettyóújfaluból
Még nincs értékelve
Barátnőm ajánlotta az ambrosiát. Évek óta szendevek az allergiámmal. Nagyon örültem, hogy 3-4 nap után megszünt az allergiás orrfollyásom. Ami meglepetés volt számomra , hogy a vérnyomásom is javult az Ambrosia fogyasztása által. Azóta rendszeresen szedem . Ajánlom mindenkinek :)
Még nincs értékelve
Évek óta nem éreztem az illatokat. A második flakon Ambrosiát fogyasztom és újra visszatért az illat érzetem. Köszönöm szépen Fils!
1 ember 1-ből hasznosnak találta
Párommal sok készítményt kípróbáltunk az allergiánkra. Sajnos egyik sem volt hatásos. Egy ideig-óráig jó volt, de miután abbahagytuk a szedését újra előjött az allergiánk. A természetgyógyászom ajánlotta a FILS feketediót. Kipróbáltuk és hálás vagyok neki érte. Megszünt az allergiánk és tudunk normális életet élni. Ajánlom mindenkinek.
2 ember 2-ből hasznosnak találta
21 hónapos babucink makacs vissza-visszatérő ekcémás kiütései néhány napos kúra hatására teljesen visszavonultak. Ez azért is nagy öröm, mert ezt megelőzően sok mindent kipróbáltunk, kevés sikerrel, a kiütések egy helyütt eltűntek viszont másutt fölbukkantak. Most úgy tűnik teljesen tünetmentes lett babucink bőre.
A hozzászólások lehetősége bejelentkezett látogatóknak van fenntartva.

Kapcsolódó termékek

8 000 HUF egységár Feketedió
5 5 1 Product
Kosárba
­