Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

ANAJELL

tweet_button FILS - ANAJELL
anajell

ANAJELL Ananász csicsóka koncentrátumban

Termékeink tartósítószereket, hozzáadott cukrot, szintetikus adalékanyagokat, színezékeket, génmódosított összetevőket, glutént nem tartalmaznak. A gyártás és a csomagolás folyamata ellenőrzötten, a HACCP és a GMP előírásai szerint történik.

Hozzászólások listája:
Még nincs értékelve
A menstruációm rendellenesen működött. A nőgyógyászok gyógyszeres fogamzásgátló és mindenféle dolog bevetésével sem tudtak segíteni.
Barátnőm ajánlotta az Anajell készítményt mert neki is segített már korábban a lányának.
Elfogyasztottam egy üveggel és a menstruációm helyreállt.
Nagyon köszönöm hálás vagyok érte!
Még nincs értékelve
Én 3 évvel ezelőtt találkoztam a FILS termékcsaláddal az Iklódi Erzsébetnek köszönhetően, aki azt ajánlotta, hogy kezdjem először a beleket kitisztítani az ezüst forrásoldattal és az ananászos jelly-vel illetve még szedtem hozzájuk a Kalcium-iont és a homoktövis port is. A béltisztítás után pedig szedtem néhány hónapig folyamatosan az ezüst forrásoldatot, a céklás port, a gránátalmás jellyt, a Mix forrásoldatot és a homoktövis port. Kemózni nem engedtem magam és elég rövid idő alatt nagyon jól lettem. Teljesen jól vagyok azóta is, bár azóta is fogyasztok mindig a készítmények közül néhányat. Most viszont már néhány hónapja van a FILS-nél az RCL forrásoldat, ajánlom, próbáld ki. Nagyon jókat írnak róla és hát "élelmiszer"!!! Ez nekem különösen tetszik.

Jó egészséget kívánok: Csak én Debrecenből
1 ember 1-ből hasznosnak találta
Szeretném mindenkinek figyemébe ajánlani, aki komoly székrekedéssel küzd, hogy a Prillian RCL forrásoldat és a Csicsókakoncentrátum ananásszal együttes szedése pillanatok alatt segítséget nyújtott eddig minden családtagomnak. Próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni! Én nagyon hálás vagyok ezért, hogy megismerhettem és rendbe hozta ezt a régóta gyötrő problémámat!
Még nincs értékelve
A párommal együtt emésztési problémák esetén fogyasztjuk az anajellt. Nagyon gyorsan megszünteti a telítettség érzést. Az íze finom és nagyon jó tulajdonsága, hogy hűtőben tartva hónapokig sem romlik meg.
2 ember 2-ből hasznosnak találta
Kifejezetten segített ez a készítmény ( csicsóka és ananász összetételű ). Refluxomra talán már 15 éve is van, hogy szedem a pantoprazolt folyamatosan. Mióta az Anejellt szedem megszüntek a problémáim. Érdemes lenne másoknak is az Anajellt használni. Hatékony és finom.
A hozzászólások lehetősége bejelentkezett látogatóknak van fenntartva.

Kapcsolódó termékek

7 900 HUF egységár ANAJELL
5 5 2 Product
Kosárba
­