Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

0
0
0
s2sdefault

A FILS termékek fogyasztása, forgalmazá­sa a cég megalakulása óta az életem szerves részévé vált. 20 éve foglalkozom a természetgyógyászat különböző területeivel, ezen belül műszeres analitikával pedig 15 éve.

Állapotelemzés és biorezonanciás felmérés alapján ajánlok megfelelő készítményeket.

Szekely LaciA műszeres diagnosztikai módsze­rek szinte azonnal olyan információkat adnak a vizsgált személyekről, amelyeket egyébként mintegy legalább két hetes időtartamú kór­házi vizsgálatot követően kaphatnának meg.

Van néhány olyan vizsgálati adat, amit ott sem tudnak beszerezni.

A kezdetektől fogva több tízezer állapotfel­mérés következtében nagyon sok ember is­merhette meg a készítményeket, kezdte el hasz­nálni. Többen azóta is folyamatosan fogyaszt­ják azokat.
Szinte naponta jönnek új információk a ké­szítményeket használók részéről. Nagyon sok féle betegség kezelésében, megszüntetésé­ben segítenek a FILS termékcsaládba tar­tozó készítmények. Kedvenc termékem a BETAMEL Cékla mézporral. Nagyon sokrétű és kedvező az élettani hatása.

Munkám során alapvetően két területen ér­zem nagy tapasztalatúnak magam: a pajzsmi­rigy problémák kezelése és a gyermekvállalási gondok megszüntetése (72 gyermek megszületéséhez járultam hozzá). Természetesen a sikereimet alapvetően a FILS készítmények segítségével értem el. Jelenleg is több kisma­ma programom van folyamatban.
A FILS készítmé­nyek minősége, intenzív élettani hatása biz­tosítja a megfelelő szintű állapotjavulást a termékeket fogyasztók körében.

­