Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: Nyílt levél

Drága Csoport tagok!

Kéréssel fordulok hozzátok. Az idei évben a covid vírus adta körülményeket figyelembe véve, szeretnénk gyermekek számára ajándékokat eljuttatni. Tavaly levelet kaptam a 11 éves Noémitől. Levelét olvasva könny szökött a szemembe, nagyon meghatott. 

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: Feketelistás készítmények - Te melyiket fogyasztod?

Közhely, hogy ma már az egészség is üzlet. A tőkeerős cégek (és reklámjaik) határozzák meg, milyen szereket fogyasztunk, nem pedig a tényleges, egészségre gyakorolt hatás. Az egészség védelemre se pénz se energia nem szokott már jutni, ezért is fontos megismerni az alábbi, Franciaországban készült vizsgálat eredményeit.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: Drasztikusan emelkedik a rákos betegek száma

Magyarországon évente mintegy 80.000 új rákos beteget diagnosztizálnak, 2030-ra 80%-kal, vagy akár 90%-kal több daganatos beteg lehet. Ez naponta 220 új beteget jelent.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: Mi a cukorbetegség?

A cukorbetegség a világon a leggyakoribb anyagcsere-betegség, mely szövödményei révén rontja a beteg életminőségét és életkilátásait.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: Mi köze a vesének a párkapcsolathoz?

Veseproblémáid, esetleg veseköved van? Akkor tanácsos átvizsgálni a kapcsolataidat, mert a vesebajok erre utal(hat)nak. Igaz, nem a mai orvostudomány, hanem a klasszikus bölcselet szerint. Az ógörög nyelvben a szeretet/szerelem kifejezése és a kapcsolatok háromféle formája érdekes egybeesést mutat:

­