Üres a kosarad

 +36 (70) 3979068 

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: A napfény hatásai

A napfény minden energiának a forrása és számos pozitív hatása van. A fotoszintetizáló élet fenntartásától az emberi szervezet számára a D-vitamin előállításának a támogatásáig.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: Élelmiszerek ph értékének jelentősége

Kémiailag az alkalikus (lúgos) oldatok, melyeknek pH értéke 7.0 feletti, az oxigén elnyerésére hajlamosak, míg a savak (pH7.0 alatt) az oxigén leadásra.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: Az aranyér  kialakulása és tünetei

Az aranyér nemcsak fájdalmas és kellemetlen probléma, hanem a kialakuló gyulladás, vérrögök kezeletlen állapotban komolyabb szövődményeket is okozhatnak.

0
0
0
s2sdefault
Bővebben: Az Oxigén jelentősége az szervezet számára

A vérben az oxigént nem a vérben található víz szállítja (az oxigén alig oldódik a vízben), hanem a hemoglobin.

­